Menu

Online Pilates lessen

Vanaf nu staan er dagelijks interactieve online pilates lessen op het rooster. Via een livestream verbinding krijg je rechtstreeks les van Trudy, de eigenaresse van de studio. De lessen zijn dus geen video’s. Ik kan je niet tactiel corrigeren maar wel verbaal aanwijzingen geven, waardoor je het gevoel krijgt in een echte les te zijn.

Voor het volgen van de online pilates lessen heb je een goede internetverbinding nodig en is het noodzakelijk om de app “zoom” te downloaden op je computer (met camera en microfoon), tablet of telefoon. De zoom applicatie staat dan op het apparaat waarop je ook je mails ontvangt.

Verder heb je een mat en een dekentje nodig.

Voorafgaand aan de les, ontvang je via de mail een link naar de les. Derhalve is de inschrijving voor de les 1 uur voor aanvang gesloten.

De les begint net als in de studio stipt op tijd dus installeer jezelf tijdig en check ook even of je goed in beeld bent.

Voordat de les begint kom je eerst in de “wachtkamer”. Je kunt dan ook de andere deelnemers zien. De microfoons van de deelnemers zullen, ivm “huisgeluiden”, op mute staan. Trudy zal je na de les voor het napraten op “unmute” zetten voor .

Aanmelden kan via Fitmanager. Voor nieuwe klanten geldt dat zij zich eerst moeten registreren. De lessen zijn te boeken met alle strippenkaarten van 140 euro, met een 5 ritten strippenkaart van 70 euro . Ook is een proefles van 10 euro mogelijk .